2017.

1.) U ponedjeljak 5. 6. 2017. u Pazinskom kolegiju – klasičnoj gimnaziji s početkom u 9 sati održat će se kulinarska radionica “Zamisimo pazinski cukerančić”. Stručna voditeljica je Alida Vadanjel (obrt ANTICA). U radionici može sudjelovati po četiri para učenika iz OŠ (8 učenika) te po tri učenika iz SŠ. Svi sudionici kulinarske radionice trebaju ponijeti pregaču i “rodulić” za cukerančiće. Molim Vas da ime i prezime učenika i pratitelja prijavite na ovaj e-mail najkasnije do 31.5.2017. Koordinatorica je prof. Sandra Sloković (szohil@net.hr).

2.) U utorak 6. 6. 2017. održat će se terensko natjecanje u poznavanju Pazina (slično kao prethodnih godina). Natjecanje će započeti kraćim kulturno-zabavnim programom u 9,00 sati. Istovremeno će se održati i likovna radionica u Parku istarskih velikana. Tom prilikom na glavnom gradskom trgu degustirat će se cukerančići. Za skupinu predškolske djece predviđena je posebna edukativno-likovna radionica. Koordinator natjecanja je prof. Daniel Bogešić, a radionice prof. Eva Bulić (evabulic@yahoo.com). Koordinatorica predškolske skupine je odgojiteljica Rita Ujčić.

Na terenskom natjecanju u poznavanju našega grada iz osnovne škole Vladimira Nazora (uključujući i područne škole) može sudjelovati 4 para učenika (ukupno 8 učenika). Koordinatorica za OŠ je prof. Mila Anzur.

Iz srednjih škola može sudjelovati po jedan par učenika na terenskom natjecanju. Koordinator za Gimnaziju i strukovnu školu J. Dobrile je prof. Igor Dobrić, a za Pazinski kolegij – klasičnu gimnaziju prof. Daniel Bogešić.

Marenda za sve sudionike je osigurana.

Skripta za natjecatelje se može preuzeti na http://www.krasna-zemljo.info/

Comments are closed.